bIG tREBLE - about

 

 

  

Het succesverhaal van bIG tREBLE begint ergens in 1998 wanneer enkele Leuvense studenten, waaronder toetsenist Dimitri Laes en gitarist Alain Uyttenhove, besluiten hun muzikale krachten te bundelen en een covergroep op te richten. Na enkele persoonswissels - bassist Steven De Peuter, Gitarist Tom Verriest, drummer Aster De Meersman en trompettist Dieter Struye - recent in het huwelijk gestapt met zijn Babs - werden erbij gehaald - en een lange zoektocht naar de meest geschikte zanger - "de" Jochen Vranckx -, is de band sinds ergens midden 2000 wat hij nu is: een coverband van formaat, gevoed door het beklijvende samenspel van stuk voor stuk rasmuzikanten die zich met volle overtuiging aan hun instrument en het publiek overgeven! Het publiek lustte er pap van en al snel werden de Vlaamse podia hun territorium.

Met een gevarieerd en uitgebreid repertoire staat de 7-koppige band garant voor een stomende avond vol rock en schaamteloos geflirt met pop en soul. Dat de mannen van bIG tREBLE er zin in hebben mag blijken wanneer ze de ene zaal na de andere tot beweging dwingen met een uitgebalanceerde mix van het beste wat de muziekwereld ons de laatste decennia heeft gebracht: covers van de bovenste plank, soms geherinterpreteerd - vaak verrassend - altijd ambiance!

Wat vindt u zoal op deze website? Uitleg over de bandleden, een hoop foto's, audio- en videomateriaal, de concertagenda, het instrumentarium, de playlist, onze nieuwe demo, kortom alles wat u moet weten omtrent bIG tREBLE en wat deze band u te brengen heeft.

Welkom op de officile website van bIG tREBLE: meet the band, see the band, hear the band, book the band!

 

 

About

Members of the band

Pictures

Playlist

Audiofiles

Concerts

Gearification

Contact/booking

Demo